Kockar till Måltidsservice
19 Mar 2024
1 200 medarbetare håller dagligen hjulen snurrande, med fullt engagemang för medborgarnas bästa. Hos oss är du med och bygger en attraktiv kommun där dialog, öppenhet och gott bemötande genomsyrar organisationen. Vi är stolta över våra korta beslutsvägar. Tillsammans gör vi skillnad!
Skurups vision 2045: Med hjärta och engagemang för livskvalitet, trygghet och utveckling skapar vi platsen där vi lever, verkar och växer tillsammans. Skurups kommun är platsen för det goda livet.
Måltidsservice i Skurups kommun har 43 medarbetare som tillsammans ger service åt våra matgäster inom äldreomsorg, förskola, grundskola samt gymnasium. Måltiden hos oss ska vara trivsam och god, säker och näringsriktig, integrerad och hållbar. Vi prioriterar inköp av närodlade och närproducerade livsmedel samt att matlagningen sker i tillagningskök nära gästen.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två kockar, en ny kollega till vårt fantastiska arbetslag på Restaurang Rutger i Skurup och en glad och engagerad kock till Mölleskolans kök i Skivarp.
Att arbeta som kock hos oss innebär att vara en del av ett oerhört viktigt team som alltid sätter matgästen i centrum och står för god service.
Vi tänker att din ambition är att laga god och näringsriktig mat från grunden med säsongsanpassade råvaror av hög kvalité och att du trivs med att ha ett varierande och ansvarsfullt arbete.
Som Kock i köket på Restaurang Rutger består dina arbetsuppgifterna utav matlagning och dietkost till äldreomsorg, hemtjänst, skola och förskola. Sköta den dagliga egenkontrollen, varumottagning samt disk och städ. Kassavana och vana av catering är meriterat. Vi lägger stor vikt vid att du har erfarenhet utav att arbeta med födoämnesallergier, anpassad kost till skola/förskola samt anpassad kost till äldreomsorgen som grov paté och berikning.
Arbetstiden är förlagd dagtid vardagar, röda dagar och arbete var tredje helg.
Som kock på Mölleskolan består dina arbetsuppgifter av att laga lunch och dietkost till ca 200 elever, att tillsammans med din kollega bereda frukost och mellanmål samt sköta den dagliga egenkontrollen, varumottagning samt disk och städ. Även ett visst administrativt ansvar med beställningar och arbeta med våra digitala verktyg ingår.
Att verka för en god dialog med skolan och fritids likväl som kollegor i andra kök inom vår organisation ser vi som självklart.
Vi lägger stor vikt vid att du har erfarenhet utav att arbeta med födoämnesallergier och anpassad kost till skola/förskola.
Arbetstiden är förlagd dagtid vardagar.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en 3-årig restaurang- och livsmedelsutbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig.
Då arbetet kräver dokumentation behöver du ha goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt.
Vi erbjuder en arbetsplats med arbetsglädje och hållbarhet i fokus och vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens.
Erfarenhet är ett krav.
För att arbeta hos oss krävs det att ett utdrag ur belastningsregistret kan uppvisas.
ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Varmt välkommen med din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"