Kockar till Golfbaren sommaren 2024
15 Mar 2024
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Golfbaren driver flera sommarrestauranger med minigolfbanor i Stockholmsområdet.
Sommarsäsongen närmar sig och därför behöver vi förstärkning av nya härliga medarbetare mellan april-september.
Vi på Golfbaren lägger stor vikt vid helheten där hygien, inköpslogistik och samarbete är av lika stor betydelse som själva matlagningen.
Som kock på Golfbaren jobbar du så väl självständigt som i ett team på respektive anläggning. Vi jobbar i en familjär miljö där värme, personlighet och lagspel är lika viktiga komponenter som själva kontakten med våra gäster. Det är stundtals högt tryck i arbetet, så flexibilitet och snabbhet är värdefulla egenskaper i vår service. Förmåga att följa instruktioner och även självständigt kunna sätta upp och följa egna arbetsrutiner är centralt i den dagliga driften.
Då vår verksamhet bygger på möten och kommunikation mellan så väl gäster som kollegor så kräver vi mycket god förmåga till skriftlig- och muntlig dialog på svenska och helst även engelska. Körkort är inget krav, men meriterande.
Arbetstiden varierar och vi jobbar med individuella scheman, där våra öppettider under sommaren normalt är mellan kl. 11:00-22:00 alla dagar i veckan. Tjänsten vi erbjuder är en 50-100% anställning april-september med högsäsong under juni-augusti och enstaka dagar/timmar och helger april och september. Vi är medlemmar i Visita och jobbar efter branschens kollektivavtal.
För mer info om Golfbaren titta in på www.golfbaren.se
Hoppas vi ses!
OBS! Fullständigt ifyllda ansökningar prioriteras!
15 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"