Kock till restaurang Sjöbris
19 Mar 2024
PUBLICERAD: 19 mars 2024 | SÖK JOBBET SENAST: 21 april 2024 | KOMMUN: Umeå | YRKE: Kock, à la carte | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi erbjuder en unik arbetsplats på älven där du jobbar i ett öppet kök med härliga kollegor där vi jobbar för varandra.
På sommaren är det här det händer, med högt tempo, trevliga menyer med kolgrill och skaldjur i fokus. Under resten av året går vi in i lite mer kvarterskrogs-stämning. Där allt fokus ligger på gästen!
Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av yrket
Vi har restaurangen öppen året runt.
Har du goda erfarenheter inom matlagning?
Är du en person som alltid håller snyggt och rent omkring dig?
Har du lätt att jobba i grupp och även självständigt?
Stämmer detta in på dig, skicka då in ditt CV och personliga brev.
Med start så snart som möjligt, enligt överenskommelse.
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning:
-
Människor som bakar mår bättre
Ny rapport visar fördelarna med att baka och vad som är mest populärt
-
Strawberry utökar i Skåne
Fastigheten renoveras nu till sin forna glans