Kock till måltidsservice
15 Mar 2024
Beskrivning
Måltidsservice är en del av serviceförvaltningen och har ca 120 medarbetare i 46 kök.
Tillsammans lagar och serverar vi måltider till barn i förskola, elever i skola samt till de äldre inom omsorgen. Vi följer prioriteringen närproducerat, svenskt och ekologiskt när vi gör våra inköp, samt arbetar utifrån en hållbar produktion.
Är du vår nya kock till Expo? Är du är ansvarstagande, noggrann och har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Har du öga för de små detaljerna som förhöjer måltidsupplevelsen? Är du en person som gillar att laga mat och som inspireras av att få ta ansvar för hela kedjan från inköp till färdig måltid och som gillar att vara en del av ett team i en miljö där kreativitet står högt på agendan? Brinner du för goda måltider och god service? Då ska du söka denna intressanta tjänst! Under förutsättning att erforderliga beslut fattas har du nu möjlighet att söka tjänsten som kock till Expo då vår nuvarande medarbetare har gått vidare med nya utmaningar. Som kock i måltidsservice kommer du att arbeta i en verksamhet där vi brinner för måltider och god service och där vi strävar efter att laga maten i största möjliga mån från grunden. Där vi har en stor omsorg kring måltiderna till våra barn i förskolan, elever i skolan och våra äldre. Du rapporterar till ansvarig enhetschef.
Arbetsuppgifter
Som kock ansvarar du för planering, inköp, tillagning och servering av måltider samt matdistribution. Som kock ingår även ansvar för egenkontroll, intern administration samt andra förekommande arbetsuppgifter i kök. I köket på Expo arbetar man tillsammans med 12 kollegor. Arbetet bygger mycket på samarbete i en miljö där alla har lika stort ansvar och där alla hjälps åt. I köket tillagas ca 1100 portioner lunch samt 140 portioner kvällsmat. I tjänsten förekommer visst ensamarbete samt helgtjänstgöring.
Kvalifikationer
Vi söker dig med stort engagemang för mat och måltider och där service för de vi är till för är ett område som du brinner för. I Värnamo kommun arbetar vi utifrån vår värdegrund.
Oavsett uppdrag, roll och funktion är vår gemensamma uppgift att:
- Sätta behov och intresse hos de vi är till för i centrum
- Ta ett aktivt ansvar för att utveckla verksamheten och oss själva
- Respektera varandras åsikter, roller och funktioner
- Verka för att alla ska uppleva arbetsglädje, kunna sätta in sitt arbete i ett större sammanhang, trivas och känna yrkesstolthet
- Samverka och ta tillvara varandras kompetenser
Du är kock med relevant utbildning från restaurang/storhushållsutbildning eller erfarenhet från arbete i storkök/ restaurangkök som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av matlagning och produktion i storkök samt god kunskap inom HACCP. Erfarenhet av kostdataprogrammet Matilda är meriterande. Arbetet innebär arbete i diverse dataprogram vilket innebär att datavana är nödvändig. Du behärskar svenska i både tal och skrift. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser gärna manliga sökanden. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, flexibilitet, självständighet och vi ser också till personlig lämplighet när vi rekryterar. I rollen ingår att samarbeta med kollegor, kunder och gäster. Då vi arbetar flexibelt är körkort önskvärt.
I ansökan bifogas cv och personligt brev.
Villkor
I Värnamo kommun annonseras alla tillsvidareanställningar på heltid. Om du i stället önskar deltid och verksamheten kan tillgodose en lägre sysselsättningsgrad är det givetvis en möjlighet.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.
15 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"