Kock till Kvikkjokk Fjällstation sommarsäsongen 2024
16 Mar 2024
Det finns 60 bäddar med enkel- till flerbäddsrum i två byggnader. Den timrade byggnaden från 1928 med trivsamma rum och sällskapsrum med utsikt över Sarekfjällen. Vi erbjuder förutom restaurang även café och bar samt en mindre butik.
Kvikkjokk är en liten by och det är 12 mil till Jokkmokk som är närmaste samhälle. Våra gäster söker naturupplevelser och många ger sig ut på längre eller kortare vandringar.
Vi söker en kock som vill jobba med oss under sommarsäsongen som sträcker sig från 14 juni till 22 september 2024
Arbetsuppgifterna är främst att sköta café/lunch menyn, kvällens a la Cartè och planera personalmaten ihop med teamet
Vi ser att du är en glad, positiv och serviceinriktad person som gillar att arbeta över avdelningsgränserna, noggrann, organiserad och engagerad person med stort hjärta för mat och dryck som jobbar bra både självständigt och i lag. Vi värdesätter om du har det där lite extra intresset för vegetarisk matlagning.
Vårt kök är uppskattat bland våra gäster och är av stor betydelse för anläggningen. Vi serverar en enklare café &snackmeny 11.00-16.00, en dagens 12.00-14.00 och á la carte meny från 18.00 - 20.00. Vi arbetar mycket med viltkött och fjällfisk. Vi är ett litet team som stöttar varandra
Att jobba på fjällstation innebär att personalen bor, lever och arbetar tillsammans under några månader. Boende ingår och kostavdrag görs under arbetsperioden.
Vi arbetar enligt kollektivavtal mellan HRF och VISITA.
Ansökan skickas med personligt brev samt CV till:
[email protected]
Vid frågor kontakta: Annika Reuter, 073-073 74 63
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
16 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"