Kock till Hotell Hasselbacken
12 Mar 2024
Din arbetsplats kommer ligga ute på vackra Djurgården med flera av Stockholms sevärdheter som till exempel Skansen och Gröna Lund runt hörnet. Det tar bara 10 minuter att ta sig från Stockholms city och spårvagnen ligger precis bredvid.
Vi söker nu en positiv och smaksäker kock, är det du? Läs vidare!
Hur ser din arbetsdag ut?
Utöver matlagning av hög kvalitet kommer du vara delaktig i utformning av menyerna tillsammans med dina kollegor. Dagen kan börja med en stor konferenslunch för att sedan övergå till à la carte på kvällen.
Vem trivs här?
Du älskar naturligtvis mat, dryck, människor och service. Du arbetar strukturerat och kvalitativt med ständigt hygientänk. Ordning och reda är viktigt för dig. Du har lätt för att samarbeta och är van att ta egna initiativ. Du har relevant restaurangutbildning och minst tre års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök, gärna från à la carte.
Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en arbetsplats i ständig rörelse med ett härligt gäng runt dig. Bra förmåner och kollektivavtal är en självklarhet för oss.
Vi söker en kock på heltid, tillsvidareanställning med inledande provanställning. Tillträde och lön efter överenskommelse.
Är du intresserad?
Sista ansökningsdag är den 31 mars. Rekryteringen sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!
Om oss
Cirkus Venues är en nybildad företagsgrupp med verksamheter under stark utveckling och är idag en av Stockholms största spelare inom besöksnäringen. I Cirkus Venues ingår ett flertal etablerade destinationer och mötesplatser - Cirkus Arena & Restaurang, Hasselbacken, boutiquehotellet Backstage med restaurang Konsthallen, Pop Story, Visitors Bistro. Från 2026 utökar vi verksamheten med nya arenan Gasometer i Norra Djurgårdsstaden.
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"