Kock - Souschef - Restaurang Tiki
19 Mar 2024
PUBLICERAD: 19 mars 2024 | SÖK JOBBET SENAST: 18 april 2024 | KOMMUN: Östersund | YRKE: Kock, à la carte | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Restaurangen serverar lunch och a la carte.
Arbetet kommer innebära jobb både dag och kvällstid.
Vi söker dig: Som vill vara en del av ett familjärt team och strävar efter sammanhållning, prestigelöshet och där vi alltid värnar om och respekterar våra medarbetare.
Vi söker dig som är erfaren, trygg, ansvarsfull, stresstålig och positiv person som kan leda och jobba tillsammans med andra. Du är deltid driftansvarig för köket och arbetar med ständiga förbättringar och för att hålla en god och hög kvalité.
Vi vill att du: Har tidigare erfarenhet av yrket.
I arbetet ingår: Menysättning samt tillagning av lunch och rätter från a la carte meny, beställning av matvaror till köket, livsmedelshygien och egenkontroller samt renhållning.
Tillträde och lön enligt överenskommelse. Vi är ansluten till kollektivavtal.
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning:
-
Människor som bakar mår bättre
Ny rapport visar fördelarna med att baka och vad som är mest populärt
-
Strawberry utökar i Skåne
Fastigheten renoveras nu till sin forna glans