Kock heltid/deltid/extra
19 Mar 2024
Vi ser gärna att ni som söker anställningen hos oss har följande egenskaper:
- Tidigare erfarenhet som kock
- Är beredd att arbeta i skift
- Positiv inställning och ska kunna arbeta självständigt
- Noggrann och arbetar bra i team
Din främsta arbetsuppgifter är att förbereda och laga maträtter för bordservering och avhämtningen med allt vad det innebär. Vi lagar i stort sett allt i köket från grunden.
Vi har sedan tidigare två restauranger i Göteborg. Vill du vara med och utveckla vårt brunchkoncept i Helsingborg och Malmö? Maila då ditt cv till oss!
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hotellet har inrett ett Mellorum
Mellorummet har glammiga detaljer och utlovar flera överraskande inslag. Bland annat kommer...
-
Husmanskosten får en egen dag i kalendern
"Husmanskostens dag har potential att bli en viktig dag"
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen: