kock
19 Mar 2024
All applications should be sent to: [email protected]
Short background
Osteria Di La is part of a family-owned business with 3 Italian restaurants.
we are now looking for staff for our ongoing project. Enoclub/Osteria in the middle of central Malmö
We started our business in 2010 and with Italian food culture that was close to our hearts.
Our restaurants are located in the center city, Davidhallstorg and the inner city skomakaregatan in Malmö and Slottstaden in Malmö.
We want to prepare Italian food with the very best ingredients from scratch, where every moment of the cooking process is equally important to bring out the best quality of our ingredients.. Putting the customer's experience at the center when it comes to service and quality is absolute most important to us
What do we need?
At the time of writing, we are looking for chefs, pizza bakers, kitchen assistants, with restaurant experience.
Kitchen staff
Chefs with at least 3-5 years of experience who want to develop in Italian cuisine.
You are dedicated to your work and enjoy working with raw materials from scratch. You also have a genuine interest in Italian cooking and culture.
Personal characteristics
- Stress resistant
- Nothing is impossible
- Flexible and adaptable to working hours that can vary depending on the situation.
- You are results-oriented and structured.
- You make high demands on yourself in order to succeed in your work.
- Good team player with a lot of skin on his nose.Pleace also send your age and picture of your self.
We would like you for long timecontract.
We offer accommodation.
We are happy if you speak Italian and English.
assistant chef in subject/Ämne.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"