Kock
19 Mar 2024
Nu söker vi kock till Åtellet i Norrtälje. Vi har behov av av både extra och heltidstjänster. Du bör ha arbetat några år och ha referenser från restaurang med ala carte matlagning. Även om du just nu är under utbildning så är du välkommen med din ansökan.
Åtellets har varit i drift under snart 15 år och vår restaurang har skaffat sig ett bra rykte i staden av Norrtäljeborna men också våra sommargäster och turister hittar gärna tillbaka till oss och många har besökt oss mer än bara 1 gång. På vår underbara uteservering längs med vattnet kan vi erbjuda plats för ca 100 gäster. Vi har öppet alla dagar i veckan från tidig morgon till sen kväll, som kock arbetar du lunch eller middag under både vardagar och helger på rullande schema. Välkommen med din ansökan till vår VD Susanna Fagerström på mail: [email protected]
Finns behov av boende har vi även möjlighet att hjälpa till med hyreslägenhet på promenadavstånd från Åtellet.
Åtellet erbjuder även boende, konferens, bröllop, festvåning, café, bar, bastu, sällskapsrum. Åtellet är nybyggt från grunden i gammal 1800-tals stil, men innanför dörrarna upplever du ett modernt hotell med allt du behöver. Mer information finns på vår hemsida www.atellet.se
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hotellet har inrett ett Mellorum
Mellorummet har glammiga detaljer och utlovar flera överraskande inslag. Bland annat kommer...
-
Husmanskosten får en egen dag i kalendern
"Husmanskostens dag har potential att bli en viktig dag"
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen: