Kock
14 Mar 2024
Vi erbjuder frukost, lunch och middag samt har ett tight samarbete med Freys Hotell där vi hjälper till att servera deras konferensgäster. Vi jobbar med en hög strandad på service och sätter gästen i fokus. Vi har även en bakficka belägen på Rådmansgatan 67.
Vi söker en person som älskar matlagning och som har ett öga för detaljer. Du bör vara flexibel och kunna jobba dagar, kvällar och helger. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att laga mat från grunden, vara behjälplig till vår kökschef, stå i luckan, förbereda mat för kommande dag och vara bra på Mise en place. Kunna egenkontroller och ha ett bra ekonomiskt tänk gällande kök. Det är också viktigt att vara noggrann, organiserad och kunna hålla rent och snyggt omkring sig.
14 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning: