Kock
13 Mar 2024
PUBLICERAD: 13 mars 2024 | SÖK JOBBET SENAST: 31 mars 2024 | KOMMUN: Mölndal | YRKE: Kock, à la carte | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
På Gunnebo Kaffehus och Krog arbetar vi ur ett långsiktigt och hållbart perspektiv med den egna trädgården och våra lokala producenter som resurs. För oss är det ett naturligt val att arbeta efter säsong med ekologiska råvaror. Tack vare det är vi KRAV-certifierade och uppnår den högsta graden i certifieringen.
I dagsläget erbjuder vi café och lunchverksamhet, konferens samt olika typer av evenemang såsom bröllop, företagsaktiviteter, kalas och minnesstunder.
Om Gunnebo Slott och Trädgårdar
Vi på Gunnebo erbjuder dig en trygg och härlig arbetsmiljö där kvalitet spelar huvudrollen. Här arbetar vi tillsammans och delar kunskap med varandra för att helhetsupplevelsen ska bli optimal för vår gäst. Genom nyfikenhet eftersträvar vi hela tiden att bli bättre och med tiden förändrar vi också arbetssätt. Vår gäst är allt ifrån någon som ätit sitt godaste bakverk eller lunch till någon som firar sitt livs största dag, till sorgens dag. Vad det än gäller är vår ambition att gästen ska ta med sig ett fint minne.
Med varsam hand förvaltas råvarorna i restaurangen på samma sätt som vi tar hand om trädgårdarna runt omkring slottet. Våra trädgårdsmästare förser oss med grönsaker och blommor odlade i köksträdgårdarna och vårt snickeri restaurerar och bistår med handgjort snickeri vid behov. Gunnebos värdeord är historisk trovärdighet, högklassigt hantverk och hållbar livsstil.
Vem söker vi?
Du är trygg i din yrkesroll och har några års erfarenhet av att arbeta som kock. Ett plus är om du har arbetat med att förlänga säsongens råvaror genom olika konserveringtekniker och har ett miljöengagemang. Du har en kockutbildning alternativt en yrkeserfarenhet som ger motsvarande kunskaper. Våra gäster besöker oss veckans alla sju dagar, både dag och kväll. Restaurangens ordinarie öppettider är kl 11-16 men vi har både konferensgäster och andra arrangemang såsom bröllop, minnesstunder och event övriga tider samt under helger. Detta innebär att du även arbetar kvällar och helger enligt schema.
Vi söker flera kockar och kan erbjuda både en säsongsanställning på heltid från mitten av april till sista september, samt timanställning där omfattningen kan variera. En heltid hos oss är 38 h 45 minuter/vecka.
Välkommen med din ansökan
Vi hoppas du tycker att detta låter lika kul som vi gör, hör gärna av dig om du vill veta mer!
Vi kommer att ha intervjuer löpande så skicka gärna din ansökan så snart du får tillfälle till [email protected].
Vi önskar få din ansökan senast 31 mars.
13 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning:
-
Människor som bakar mår bättre
Ny rapport visar fördelarna med att baka och vad som är mest populärt
-
Strawberry utökar i Skåne
Fastigheten renoveras nu till sin forna glans