Kock
12 Mar 2024
Nu söker vi en kock till Åre kommuns skolor med placering i Undersåker. Som kock ansvarar du tillsammans med kollegor för förberedelser, tillagning och servering av måltider till ca 180 skolbarn från förskoleklass till årskurs 6, 150 förskolebarn samt pedagoger. Tillagning sker till största delen från grunden. Du får laga och servera måltider med hög kvalité på råvaror. 50% av råvarorna är ekologiska och vi väljer alltid svenskt kött. Vi serverar minst två rätter varje dag varav en vegetarisk samt en stor salladsbuffé. Vi bakar större delen av brödet själva. Du kommer att arbeta i ett modernt kök som invigdes 2017, köket ligger på Fjällbackens förskola i Undersåker. Du ingår i i en arbetsgrupp bestående av två kockar och tre köksbiträden, du rapporterar till enhetschefen för måltidsavdelningen.
KVALIFIKATIONER
För att passa i rollen som Kock har du:
- Dokumenterad kockutbildning och utbildning i HACCP/egenkontroll och/eller förvärvad kunskap genom erfarenheter som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Meriterande är erfarenhet från offentliga måltider och arbete med kostdataprogrammet MASHIE eller motsvarande.
- Goda kunskaper om allergikoster.
- Kunskaper om behovsanpassad kost. Med behovsanpassad kost inom skola och förskola innebär detta barn med selektivt ätande.
- God datavana samt ska du behärska svenska i tal och skrift.
Vi söker en kock som är samarbetsorienterad och anpassar sig genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet. Det är viktigt att kunna planera arbetet väl och hålla deadlines.
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"