Kallskänka - Fast anställning med Sveriges bästa restaurangföretag!⭐️
14 Mar 2024
PUBLICERAD: 14 mars 2024 | SÖK JOBBET SENAST: 31 mars 2024 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Kallskänka | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och god stämning är drivkraften.
Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM.
VILKA ÄR FRAM BEMANNING?
På FRAM är vi helt övertygande om att arbeta på restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna och gästerna. Att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden.
Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och på riktigt brinner för restaurangbranschen.
Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.
Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig här i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi satsar stenhårt, tar inga fångar, har för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen.
FRAM väljer vilka vi jobbar med. Våra kunder är allt från schyssta kvarterskrogar, ledande hotellkedjor, företagsrestauranger, arenor, mötesanläggningar där gemensamma nämnaren är att det är reko arbetsplaster med schysst nivå på mat och dryck med god stämning.
Vi söker dig som vill vara en jäkla viktig pusselbit för gulduppdrag med oss och joinar du FRAM snart så kan du iskallt räkna med en plats i innersta kretsen, fast jobb (om du vill) med toppenpröjs där vi på FRAM, helt och hållet, anpassar oss efter dig (inget bullshit).
VEM ÄR DU?
FRAM söker dig som som är hel, ren, har ett gäng år under bältet som kallis eller kondis och har lite koll på det mesta i kallköket. Du behöver inte vara superuttad eller jobbat på stjärnkrog men dina knivar ska vara slipade och dina dojjor snabba.
Hos oss sitter du aldrig i skiten men du ska kunna beta av en micelista, veta vart du börjar på morgonkvisten och hajja hur service funkar här i stan vare sig du vill köra på en schysst lunchrestaurang, en flashig bankettmiddag eller en konferensanläggning.
Du är sådär lagom social som bara du är, kan tugget och genuint gillar ditt yrke.
FRAM ERBJUDER!
Låt oss skippa skitsnacket. Hos oss får du riktigt bra lön och joinar du oss på FRAM så kommer du, ditt välbefinnande alltid först och främst och vi kommer alltid att hålla din rygg.
Deltid, heltid, vardagar dagtid, kvällstid, inga helger, bara helger. Du väljer!
Extra om du hellre vill det. Vi anpassar oss 100% efter dina önskemål.
Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart.
Betalda resor till och från jobbet vid längre resor.
Jobba när du vill, som du vill.
Busskort.
️♀️ Gymkort.
Arbetskläder.
FLEXIBEL LÖN.
Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat, tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?
LÅTER DET BRA? DÅ VILL VI SNACKA MED DIG.
Allt är ungefär som du tror men du har bergis ett gäng frågor! Ring mig Douglas på 073 5326155 eller skicka in en ansökan så lovar vi att vi återkommer inom en arbetsdag eller två. I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande i mars.
Start: När du kan och vill börja med oss.
Lön: Helt ok! ✅
Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal.
Sökord: köksbiträde, souschef, a la carté, kök, kallskänka, lunchrestaurang, hotell, konferens, service,
14 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning:
-
Människor som bakar mår bättre
Ny rapport visar fördelarna med att baka och vad som är mest populärt
-
Strawberry utökar i Skåne
Fastigheten renoveras nu till sin forna glans