KAJEN söker personer till kök och servering/bar
14 Mar 2024
Kajen är Umeås BÄSTA (och enda) Mackeria och vi lever för bröd med saker mellan. Här får du som person stort personligt ansvar och utlopp för din kreativitet.
Vem är du?
Älskar värdskap.
Är en positiv initiativtagare
Gillar att vara kreativ.
Har ett intresse för mat och dryck i alla dess former.
Vill utvecklas och lära dig alla delar av driften i en restaurang.
Vi söker dig som har branscherfarenhet inom servering/event och/eller kök.
Avgörande kommer vara –> Din inställning och energi!
Vill du ha ett omväxlande och energifyllt jobb och är du bra med människor? Skicka in din ansökan nu så hör vi av oss till dig!
Vi erbjuder flera deltidtjänster från 50-80%, tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag är 31a mars, vi intervjuar löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan och cv till [email protected] märk din ansökan med “Kajen” i ämnesraden.
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi är en familjeägd upplevelsekoncern! Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Kajen! och den anrika herrgården Sävargården.
14 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hotellet har inrett ett Mellorum
Mellorummet har glammiga detaljer och utlovar flera överraskande inslag. Bland annat kommer...
-
Husmanskosten får en egen dag i kalendern
"Husmanskostens dag har potential att bli en viktig dag"
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen: