Hovmästare
19 Mar 2024
PUBLICERAD: 19 mars 2024 | SÖK JOBBET SENAST: 11 april 2024 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Hovmästare | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vill du arbeta i en inspirerande miljö vid vattnet? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?
Då Hotel Skeppsholmen ingår i Nobis Hospitality Group som är en växande familjeägd koncern så är den avslappnade familjära känslan viktig hos oss. Hotellet är beläget mitt inne i Stockholm city, i ett historiskt hus från 1699 med inredning av Stockholmsbaserade arkitekterna Claesson Koivisto Rune. Vi har skapat en tillflyktsort för alla sinnen, med ett vackert och lugnt läge vid vattenbrynet samt ett genomgående svenskt koncept i mat, design, musik och mode.
Hotel Skeppsholmen har 77 hotellrum, restaurang och bar samt möteslokaler och enastående festvåningar för stora och små kalas. Vi är även ett Svanenmärkt hotell, medlem i Design Hotels samt stolt samarbetspartner till vår granne Moderna Museet, Operakällaren Foundation/UNICEF och Project Playground.
Vi söker nu dig som brinner för service. Du är drivande, självständig, strukturerad och ansvarskännande. Noggrann och effektiv.
I rollen som hovmästare ansvarar du för den dagliga driften, planering, försäljning och kvalitet. Du har gedigen erfarenhet från liknande position, gärna från hotell- eller konferensverksamhet. Sommelierutbildning är meriterande.
Du är resultatinriktad, har lätt att samarbeta och är en tydlig arbetsledare som med lätthet kommunicerar i tal och skrift på svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen.
Anställningsform
Tillsvidareanställning heltid, arbete på helger och kvällar förekommer frekvent. Lön efter överenskommelse.
Ansök idag!
Urvalsprocess och intervjuer sker löpande. Observera att anställning kan ske före sista ansökningsdag.
Skicka CV och personligt brev till [email protected]
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning:
-
Människor som bakar mår bättre
Ny rapport visar fördelarna med att baka och vad som är mest populärt
-
Strawberry utökar i Skåne
Fastigheten renoveras nu till sin forna glans