Hotel Riverton i Göteborg öppnar upp nya View Skybar & Restaurang
27 Maj 2022
2020 var den första etappen klar av Hotel Rivertons renovering av samtliga ytor samt en tillbyggnad. Hotellet hade då fått en helt nydesignad lobby och lobbybar, (The Livingroom) event och frukostrestaurang (Restaurant ONE ), konferens och mötes lokaler samt tillbyggnaden av fem stycken penthouse rum med privata terrasser samt Serenity Spa & Gym.
Under våren har nya View Skybar & Restaurant öppnat upp. Designenen av nya View Skybar & Restaurant beskrivs som stilig och med en känsla av Contemporary modern elegance. Man har satsat på en tidlös inredning med specialdesignade möbler skapade av Maria Montecinos Franjola, kompletterad med designfavoriter som till exempel handgjorda stolar från exklusiva Poltrona Frau.
– Vår ambition med nya View Skybar & Restaurant är att vi vill skapa en unik kvalitetsrestaurang – en destination för våra gäster, både för göteborgaren och tillresta. Vi oerhört stolta över att vi har rekryterat personal med mycket hög kunskapsnivå, säger Lotta och Magnus Hedlund, ägare av Hotel Riverton.
Maten i View är skandinavisk med fokus på västkusten. Lokala råvaror med internationella influenser. Den nya köksmästaren heter Christoffer Andersson och har bland annat jobbat på Aquavit i Stockholm, Gripsholmsvärdshus i Mariefred och Restaurang Tvåkanten i Göteborg.
–Mitt mål på Hotel Riverton är att utvecklas tillsammans med vår nya restaurangchef Linda Råsberg, och vårt team, så att View blir en självklar mötesplats som erbjuder ett högklassigt restaurangbesök med matlagad från grunden med lokala råvaror, säger Christoffer Andersson.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Hotel Riverton
27 Maj 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Clarion Hotel The Pier öppnar ny Rooftop Bar
" Vi vill att Rooftopen ska bli en självklar mötesplats i sommar"
-
8 av 10 har svårt att höra på restaurang
"Ljudnivån och samtalet är en viktig del av matupplevelsen"
-
Snart premiär för nya hotellvarumärket Scandic Go
"Vi ser en stor efterfrågan och tillväxtpotential inom ekonomisegmentet"
-
Martin & Servera lanserar klimatpoäng
"Det är ett stort och viktigt steg"
-
Cocktailboken Vilda drinkar prisad i Gourmand Awards
"Kanske blir det en språngbräda ut i hela världens natur"
-
Clarion Hotel Post firar med en sommarmarknad
"Det här kommer bli ett riktigt härligt party med det allra bästa vi har att bjuda på"
-
Konkurser inom hotell och restaurang ökar
"Vi ser ännu inget ljus i mörkret för svenska företag"