Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotel Riverton i Göteborg öppnar upp nya View Skybar & Restaurang

 
 • Hotel Riverton i Göteborg är klara med tredje etappen i renoveringen.

  Hotel Riverton i Göteborg är klara med tredje etappen i renoveringen.

 • Lotta och Magnus Hedlund, ägare av Hotel Riverton.

  Lotta och Magnus Hedlund, ägare av Hotel Riverton.

 • Maten i View Skybar & Restaurang är skandinavisk med fokus på västkusten

  Maten i View Skybar & Restaurang är skandinavisk med fokus på västkusten

 • Den nya köksmästaren Christoffer Andersson.

  Den nya köksmästaren Christoffer Andersson.

Föregående
Nästa
 
Nu har  Hotel Riverton öppnat upp nya View Skybar & Restaurang på våning tolv. Hit vill man locka gäster med en fantastisk utsikt över hela hamninloppet. Detta är etapp 3 av hotellets stora och omfattande renovering.

2020 var den första etappen klar av Hotel Rivertons renovering av samtliga ytor samt en tillbyggnad. Hotellet hade då fått en helt nydesignad lobby och lobbybar, (The Livingroom) event och frukostrestaurang (Restaurant ONE ), konferens och mötes lokaler samt tillbyggnaden av fem stycken penthouse rum med privata terrasser samt Serenity Spa & Gym. 

Under våren har nya View Skybar & Restaurant öppnat upp. Designenen av nya View Skybar & Restaurant beskrivs som stilig och med en känsla av Contemporary modern elegance. Man har satsat på en tidlös inredning med specialdesignade möbler skapade av Maria Montecinos Franjola, kompletterad med designfavoriter som till exempel handgjorda stolar från exklusiva Poltrona Frau.

– Vår ambition med nya View Skybar & Restaurant är att vi vill skapa en unik kvalitetsrestaurang – en destination för våra gäster, både för göteborgaren och tillresta. Vi oerhört stolta över att vi har rekryterat personal med mycket hög kunskapsnivå, säger Lotta och Magnus Hedlund, ägare av Hotel Riverton. 

Maten i View är skandinavisk med fokus på västkusten. Lokala råvaror med internationella influenser. Den nya köksmästaren heter Christoffer Andersson och har bland annat jobbat på Aquavit i Stockholm, Gripsholmsvärdshus i Mariefred och Restaurang Tvåkanten i Göteborg.

–Mitt mål på Hotel Riverton är att utvecklas tillsammans med vår nya restaurangchef Linda Råsberg, och vårt team, så att View blir en självklar mötesplats som erbjuder ett högklassigt restaurangbesök med matlagad från grunden med lokala råvaror, säger Christoffer Andersson.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Hotel Riverton 
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer