Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Godiva lanserar två chokladnyheter

 
Godiva lanserar två chokladnyheterGodiva jordgubb och rosépeppar och The Belgian Selection. Det belgiska chokladvarumärket Godiva lanserar ytterligare två exklusiva chokladnyheter. Godivas chokladkakor kommer i ytterligare en smak – Jordgubb & rosépeppar, dessutom lanseras ”The Belgian Selection”, ett belgiskt chokladkonstverk där varje pralin är unik, förpackad i en vacker pralinask.  

Godivas mörka chokladkaka med jordgubb och rosépeppar  höjer smakupplevelsen till en ny och mer komplex nivå. Chokladen av finaste belgisk kvalitet som finns sedan tidigare i smakerna blodapelsin, salt karamell, mjölkchoklad och mörk choklad.

Nyheterna lanseras lagom till chokladens högtid – jul. I Godivas pralinask “The Belgian Selection” är varje pralin helt unik. 

Godiva började som en liten chokladateljé i Bryssel 1926 och har med sina hemliga recept skapat choklad sedan dess. Chokladen från Godiva har tidigare bara gått att köpa från egna butiker i utlandet, den mest kända på Fifth Avenue i New York, men också på flygplatser runt om i världen. Sedan lanseringen i Sverige tidigare i år säljs utvalda produkter även i den svenska dagligvaruhandeln.


 
Rekommenderade cirkapriser är:
Godiva chokladkaka Jordgubb & rosépeppar (90 g) – 25 kr 
Godiva Pralinask “The Belgian Selection” 125 g (10 st praliner) – 69 kr
Godiva Pralinask “The Belgian Selection” 325 g (26 st praliner) – 144 krAv: Annika Rådlund