Frukostvärd/ värdinna
12 Mar 2024
www.thecollectorshotels.se
Vi är en liten familjeägd hotellkedja i Gamla Stan med fokus på det personliga och kontakten med gästen. Vi ser därför att du som medarbetare hos oss har en hög känsla för service och tycker det är roligt och har lätt för att kommunicera inte bara med dina kollegor utan framför allt med våra gäster. Gästerna är din första prioritet i alla lägen. Du är flexibel, trivs i ett högt tempo och är lösningsorienterad. Naturligtvis är du även noggrann och ansvarstagande då arbetet innebär mycket eget ansvar. Tidigare erfarenhet från hotell eller restaurang är ett plus men inget krav då vi ser mer till dina personliga egenskaper.
Nu söker vi en frukostvärd/ värdinna till Victory Hotel med start omgående. Tjänsten är på ca 20% och är förlagd varannan helg. Det finns också möjlighet till att jobba mer under sommaren.
Vi söker dig som har en känsla för hur viktig frukosten är på ett hotell, dig som är morgonpigg och trivs med gästkontakt. Samtidigt får du gärna ha kökskunskap och kunna detta med hygien och köksrutiner. Som frukostvärd/ värdinna sköter du frukostserveringen i sin helhet. Vi serverar frukostbuffé och en del av arbetsuppgifterna är de sedvanliga som tillagning av det varma, lägga upp fat, hålla buffén ren, plocka disk, diska mm. men lika viktigt är detta med att kunna ge ett härligt välkomnande till gäster och ta hand om dem på bästa sätt under deras frukoststund.
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning: