Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Fjällhotellet Åregården köps av Gillesvik Fastigheter

 
Fjällhotellet Åregården köps av Gillesvik FastigheterFjällhotellet Åregården Fastators dotterbolag Svenska Kulturskatter säljer nu det anrika fjällhotellet Åregården till Gillesvik Fastigheter 
- Vi är glada och stolta att få ta över förvaltningen av denna klassiska fastighet och ser fram emot det fortsatta samarbetet med den erfarna och starka hyresgästen, säger Gillesvik Fastigheters VD Carl-Johan Kastengren.

- Åregården är ett lyckat exempel på vår affärsmodell: att förvärva svenska kulturfastigheter, förädla dem och optimera ytorna genom varsam renovering och på så sätt göra fastigheterna mer attraktiva och lönsamma. Åregården är ett fint exempel på de ledstjärnor vi strävar efter: varmt mottagande, gastronomi och vackra interiörer, säger Fastators VD Joachim Kuylenstierna.

Det är inte utan vemod som vi säljer denna kronjuvel, men det är kul att se Åres finaste hotell hamna i bra händer. Genom den här försäljningen tryggar vi ekonomin i bolaget och kan fortsätta ge liv åt fler kulturskatter, Johan Strömberg, VD Svenska Kulturskatter.

Åregården såldes för 76,5 miljoner kronor. Colliers har varit köprådgivare i affären.


Källa och foto: Colliers

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer