Extra nattis på Clarion Collection Hotel Kompaniet
11 Mar 2024
Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection® Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!
Clarion Collection® Hotel – Yours truly. Clarion Collection® Hotel är en del av Strawberry.
Är du Clarion Collection® Hotel Kompaniets nya extra nattis?
Receptionen är det första våra gäster möter när de kommer innanför dörren. Redan här ska de känna den varma stämningen som är unik för våra hotell, oavsett vilken tid på dygnet det är. Nu vi letar vi efter dig som vill jobba extra vid behov samt till sommaren och älskar att ge allt för att skapa magiska möten med våra gäster.
Om tjänsten:
Din primära uppgift är att ta emot de gäster som kommer sent till hotellet. Du håller baren öppen de sista timmarna för dagen samt håller rent och snyggt i restaurangen. Medan alla andra sover är du den som lägger grunderna inför dina kollegors kommande arbetsdag genom att städa, vika handdukar och förbereda samt färdigställa frukosten. Självständighet är ditt ledord. Som nattuggla är det inte många andra som är vakna när du jobbar, vilket innebär att du måste fatta många beslut själv. Genom att ha en god förmåga att prioritera och vara flexibel är du inte bara hotellets ansikte utåt på natten, du är även allas trygga punkt när det kommer till brand och säkerhet. Tjänsten innebär skift- och helgarbete. Du rapporterar direkt till receptionschefen på hotellet.
Om dig:
• Du har en varm och omtänksam personlighet.
• Du tycker att det är roligt att småprata med både stora och små, och att göra någons dag (och natt) lite bättre med små medel.
• Du är självständig och flexibel och gillar ett högt tempo.
• Du är flytande i både tal och skrift i svenska as well as in English för att kunna möta alla våra gäster på ett så personligt plan som möjligt.
• Du har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs.
• Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
• Du har goda datorkunskaper eller är ivrig att få lära dig just detta.
• Erfarenhet i bokningssystemet Mews är meriterande samt erfarenhet inom hotell- och restaurangbranchen/nattarbete.
• Eftersom tjänsten innebär alkoholservering måste du ha fyllt 20 år.
• Lön enligt kollektivavtal.
Vi ger dig:
En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Omringad av fantastiska kollegor bidrar du med din arbetsglädje och hittar din plats i teamet som tillsammans ser till att hotellet når sina mål. Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats.
Ansök:
Ansökningarna kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skynda att söka om detta är rätt för dig! Ansökningar tas emot i systemet nedan och för eventuella frågor ta kontakt med receptionschef Emma Caspary på [email protected] (observera att vi ej tar emot ansökningar på mail) eller på 0155-28 80 20.
11 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hotellet har inrett ett Mellorum
Mellorummet har glammiga detaljer och utlovar flera överraskande inslag. Bland annat kommer...
-
Husmanskosten får en egen dag i kalendern
"Husmanskostens dag har potential att bli en viktig dag"
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen: