DISKBITRÄDE TILL VANDALORUM RESTAURANG
19 Mar 2024
PUBLICERAD: 19 mars 2024 | SÖK JOBBET SENAST: 12 april 2024 | KOMMUN: Värnamo | YRKE: Diskare | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Om tjänsten: Du ingår i ett sammansvetsat och glatt arbetsteam som dagligen levererar matupplevelser av hög klass med specifikt ansvar för disk. På grund av verksamhetens karaktär kan också andra uppgifter förekomma så som servering, städning och övriga dagliga göromål.
Du behärskar god svenska. Tidigare erfarenhet från restaurangbranschen är ett plus. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.
Visstidsanställning 29/4-27/9 2024.
Omfattning ca 30 tim/vecka, i huvudsak dagtid måndag-fredag men helgarbete kan förekomma.
För tjänsten tillämpas kollektivavtal tecknat mellan Fremia och Hotell- och restaurangfacket (HRF).
Välkommen med skriftlig ansökan om max 1 A4 samt CV (skall skickas som pdf) till [email protected]
Sista ansökningsdag är 12/4 2024, ange "Diskare" i ämnesraden. Vi intervjuar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan snarast.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Om Vandalorum Restaurang: Många av Vandalorums gäster kommer inte bara för konst- och designupplevelsen utan även för den goda matens skull. I restaurangen lagas och bakas allt från grunden. Vi använder närproducerade, ekologiska råvaror och är KRAV-certifierade. Restaurangen är medlem i Regional Matkultur Småland. 2018 utsågs restaurangen till vinnare av Smålands och Ölands gastronomiska akademis pris i kategorin ”Destinations- och landsbygdsutveckling genom matupplevelse 2018” och mottog i oktober 2018 priset som Årets Kulturrestaurang på Restauranggalan. Vandalorum har ca 110.000 besökare årligen.
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning:
-
Människor som bakar mår bättre
Ny rapport visar fördelarna med att baka och vad som är mest populärt
-
Strawberry utökar i Skåne
Fastigheten renoveras nu till sin forna glans