Clarion Grand Hotel i Helsingborg söker serveringspersonal - extra vid beho
20 Mar 2024
Clarion Hotel® is part of Strawberry.
Just nu söker vi drivna, ambitiösa och karismatiska servitriser/servitörer som ska vara med och sätta hotellets nya restaurang på kartan i Helsingborg.
Som servitris/servitör är du en viktig del i att skapa en unik upplevelse för restaurangens gäster. Därför tror vi att du har en smittande energi, gillar att synas, är ansvarsfull, har mod att våga fråga, tar egna initiativ och alltid har koll på läget. Vi ser att du gärna har erfarenhet från arbete i restaurang och har fyllt 18 år. Du drivs av gott samarbete mellan dig och dina kollegor och har insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!
Tjänsten innebär arbete under kvällar och helger. Vill du bli en del av vår framtid i Helsingborg? Gillar du att utmana och utmanas? Då är du kanske den vi söker.
I tjänsten ingår bland annat arbetsuppgifter såsom:
Att skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangens gäster.
Traditionellt serveringsarbete, servering av mat och drycker till våra gäster.
Att ständigt verka för ökad lönsamhet, god kvalité och att nå uppsatta mål för avdelningen.
Ansvar för att löpande följa upp gästnöjdhet.
Kassaansvar.
Lön: Enligt kollektivavtal
Anställningsform: Extra / Vid behov med möjlighet för sommarjobb
Arbetstider: Kvällstid & helger
Tillträde: Enligt överenskommelse
20 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hotellet har inrett ett Mellorum
Mellorummet har glammiga detaljer och utlovar flera överraskande inslag. Bland annat kommer...
-
Husmanskosten får en egen dag i kalendern
"Husmanskostens dag har potential att bli en viktig dag"
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen: