Barchef
18 Mar 2024
Läs mer om oss på https://www.restauranghimlen.se/
Vi söker
Vi söker dig med stor passion och kunskap om cocktails, vin och gillar mötet med människor. Som bartender och barchef strävar du efter att gästens upplevelse blir betydelsefull och minnesvärd. Du gillar att dela med dig av kunskap för att stärka ditt barteam då ni tillsammans håller hög kvalitet och servicenivå, även under välbesökta perioder och oförutsägbara händelser. Du arbetar i team tillsammans med ett engagerat gäng som levererar utmärkt service och bra stämning.
Erfarenhet
• Arbetar som barchef idag, alternativt som bartender med viljan att ta dig an nästa roll.
• Har goda dryckeskunskaper, öga för detaljer och kassavana.
• Bartenderutbildning är meriterande men erfarenhet och goda referenser räcker långt.
• Erfarenhet från à la carte servering är även det meriterande.
Det här kan vara ditt drömjobb om du värderar
• Kvalité och service, i allt du gör.
• Att vara en del av ett team där vi tillsammans skapar den bästa upplevelsen för våra gäster.
• Att tillhöra ett kunnigt, roligt och positiv gäng.
• Är en nattuggla
Om oss
Restaurang Himlen ligger på 25:e och 26:e våningen i Skrapan mitt på Götgatan. Vår ambition är att ge våra gäster en helhetsupplevelse i en miljö med fantastisk utsikt och avslappnad söderkänsla. Våra två restauranger håller hög kvalité både i mat och dryck samt service. Köket, med 46 platser och Grill & Cocktail, med 60 platser och ytterligare 150 platser i bardelen, erbjuder vi våra gäster spännande menyer. Så nära himlen man kan komma! Välkomna.
Läs mer om oss på https://www.restauranghimlen.se/.
Vi är inne i en spännande utvecklingsfas och har som ambition att vara en välorganiserad koncern med en tydlig struktur där vi ser och värdesätter våra medarbetare. Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom koncernen.
I koncernen Sjöstadsgruppen ingår Restaurang Himlen, högst upp i Skrapan mitt på Södermalm, Sjöstaden Skybar och Restaurang Göteborg i Hammarby sjöstad.
18 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hotellet har inrett ett Mellorum
Mellorummet har glammiga detaljer och utlovar flera överraskande inslag. Bland annat kommer...
-
Husmanskosten får en egen dag i kalendern
"Husmanskostens dag har potential att bli en viktig dag"
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen: