Arbetsledare
14 Mar 2024
PUBLICERAD: 14 mars 2024 | SÖK JOBBET SENAST: 13 april 2024 | KOMMUN: Halmstad | YRKE: Restaurangbiträde | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR:
- Driften av restaurangen
- Utveckling och utbildning av personal
- Ekonomiska resultat
- Restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet
VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut
- För att du tycker om att utvecklas och lära nytt
- Vi erbjuder flexibel arbetstid
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
- Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
- Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher
- Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal
Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss. Många av våra restaurangchefer, franchisetagare och anställda på huvudkontoret började sin karriär ute på någon av våra restauranger.Vi söker dig:
- Som har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat
- Som motiveras av att jobba både mot dina personliga och restaurangens mål
- Som förstår vikten av att vara en god förebild
- Som gärna har tidigare erfarenheter av servicebranschen
- Som har fyllt 18 år
Känner du igen dig själv i detta önskar vi dig hjärtligt välkommen till ett roligt grillparty i organiserad form!
welcometalent
Burger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food Scandinavia som är en del av Ring International Holding, och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark.
14 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning:
-
Människor som bakar mår bättre
Ny rapport visar fördelarna med att baka och vad som är mest populärt
-
Strawberry utökar i Skåne
Fastigheten renoveras nu till sin forna glans