Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Anmäl dig: Event – behåll talangfull personal

 
Anmäl dig: Event – behåll talangfull personal

Anmäl dig till vårt nästa event: Upptäck banbrytande teknik som lägger grunden för att skapa en positiv och attraktiv arbetsmiljö.

Vi gillar alla att få uppskattning för våra insatser och vårt arbete.
Chefer inte ständigt kan övervaka varje anställd, och inte heller kan se varje kunds upplevelse. Därför är en plattform som gör det möjligt för medarbetarna att ge varandra uppskattning en utmärkt metod. Det kommer också att skapa en bättre arbetsmiljö och stärka företagskulturen.

Personalen är nyckeln till framgång för alla verksamheter, och ibland är det svårt att locka till sig och behålla de bästa talangerna.
Den 20 februari bjuder vi därför in dig till Nordic Hospitality: retaining talent through employer branding.

De viktigaste ämnena kommer att vara:

Strategier för att behålla medarbetare inom hotell- och restaurangbranschen: Att använda Employer Branding:
Kom och ta del av utmaningar och effektiva strategier för att behålla personal inom hotell- och restaurangbranschen. Låt dig inspireras av verkliga succéberättelser, med särskilt fokus på The Alchemist, ett ledande hotellföretag som har lyckats behålla personal genom innovativ employer branding!

Att bygga ett starkt arbetsgivarvarumärke inom hotell- och restaurangbranschen:
Fördjupa dig i vikten av ett starkt arbetsgivarvarumärke. Få praktiska insikter i hur man skapar och upprätthåller en positiv image. Lär dig av The Alchemists metoder för att bygga ett starkt arbetsgivarvarumärke inom hotell- och restaurangbranschen.Varför kultur är viktigt:
Verksamheter som har en tydlig och stark företagskultur och som deras anställda kan identifiera sig med kommer snabbt att se fördelarna:

Medarbetare blir ambassadörer: de sprider en positiv bild av företaget som ett bra ställe att både besöka och arbeta på.

Engagemanget ökar: när team är engagerade gör de det lilla extra för att tillfredsställa gästerna, de löser problem snabbare och stannar längre på företaget. Som ett resultat av detta minskar personalomsättningen, vilket i sig också har en positiv effekt på servicen.

Bättre sammanhållning: de positiva effekterna av lagarbete och laganda förstärks när alla delar samma företagskultur.

Beteenden som överensstämmer med värderingar: när medarbetarnas beteende är i linje med företagets värdegrunder så bibehålls alla fördelar på längre sikt, vilket i sin tur hjälper dig att stärka din verksamhets konkurrenskraft.

Ökad produktivitet: nöjda medarbetare är 12 % mer produktiva jämfört med missnöjda, som är 10 % MINDRE produktiva.

Lösningar för ökat engagemang och nöjd arbetsstyrka:
Upptäck innovativa lösningar, som Flow & Engagement, som främjar långsiktigt deltagande av medarbetare. Få insikter i banbrytande teknik och metoder som formar positiva arbetsmiljöer. Hör från The Alchemist om deras framgångsrika implementering av dessa lösningar, som bidrar till en nöjd och lojal arbetsstyrka.Är du intresserad av detta ämne och vill gå med i ett community av Talent Managers & Directors för att dela dina erfarenheter och bli inspirerad?

Anmäl dig här för att vara bland de första som får en inbjudan till vårt nästa event
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer