Elite öppnar ännu ett Hotel Bishops Arms
4 Mar 2016
Bara ett stenkast från stationen, kommer det nya hotellet att knytas ihop med den etablerade gastropuben The Bishop Arms i Lund. Nya Hotel Bishops Arms Lund öppnar i den fastighet som Hotel Duxiana tidigare verkat i. Arbetet med att göra om hotellet sätter igång direkt och Hotel Bishop Arms Lund planerar att öppna under våren. Värdshuskonceptet Hotel Bishops Arms finns sedan tidigare på fyra svenska orter och ingår i Sveriges största privatägda hotellkedja, Elite Hotels of Sweden. Detta värdshuskoncept erbjuder hotellrum med hög standard, där in- och utcheckning samt frukostservering sköts i puben.
– Hotel Bishops Arms Lund är ett väldigt bra komplement till vår befintliga etablering i Lund, Elite Hotel Ideon. Våra värdshus har tagits emot mycket väl i de städer där vi öppnat och vår ambition är att hitta flera städer där vi kan etablera Hotel Bishops Arms, säger Bicky Chakraborty, vd, grundare och ägare Elite Hotels of Sweden och The Bishop Arms.
Puben är en typisk The Bishops Arms-pub med mysig miljö, behaglig ljudvolym och en blandad publik. Här erbjuds vällagad mat och ett brett dryckessortiment med stort fokus på öl och whisky.
www.elite.se
www.bishopsarms.com
Elite Hotels koncern har 31 hotell på 21 orter i Sverige – från Malmö i söder till Kiruna i norr. I april 2016 öppnar Elite Hotel Mimer i Umeå och under 2017 öppnar nya Elite-hotell i Uppsala och Stockholm. I koncernen ingår också Sveriges ledande pubkedjan The Bishops Arms som omsätter c:a 500 mkr på 40 enheter. VD och ägare är Bicky Chakraborty. Elite Hotels of Sweden har cirka 1400 heltidsanställda med huvudkontor i Stockholm. Elite Hotels är Sveriges största privatägda hotellverksamhet. Koncernen omsätter ca 2 miljarder kronor årligen.
www.elite.se
4 Mar 2016
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan