Stockholm Beer & Whisky Festival är igång
25 Sep 2015
Allt från öl, whisky, cider, calvados, rom, shots och champagne till oliver och musslor, och mer därtill finns på mässan.
Nytt för i år är att utomhus finns ett område i äkta Oktoberfest-stil och foodcourten utomhus är fylld av ännu fler foodtrucks.
Svenska och internationella dryckesexperter, destillermasters och bryggmästare håller spännande provningar och Master Classes. Och juryn har fullt upp med att utse Årets bästa drycker, nästa fredag kommer alla vinnare i de olika öl och whisky-klasserna att utses.
Datum: 24-26 september & 1-3 oktober
Åldersgräns: 20 år
www.stockholmbeer.se
Läs mer om mässan och ser mingelbilder i vårt kommande nummer!
25 Sep 2015
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan