Två nyheter från Gute Lemonade
14 Aug 2015
De två nya dryckerna följer samma linje som salmbärslemonaden, tillverkade på enbart äkta råvaror utan konserveringsmedel med en syrlig karaktär och ett lågt sockerinnehåll för en vuxnare smak.
Inspirationen till de nya smakerna kommer i från Gotlands kalkrika landskap, där det frodas rikligt med både rabarber och fläder.
Fläderlemonaden har en torrare smak med ett tydligt inslag utav citrus, som inte bara är ett exemplariskt alkoholfritt alternativ utan även passar ypperligt som ersättare till Tonic, för att få en förträfflig Gin & Fläder.
Rabarberlemonaden tillverkas på klassiskt manér med nyskördade rabarberstjälkar, färskpressad citron och sötad med precis lagom mängd socker. En perfekt måltidsdryck tillverkad i den lilla fabriken mitt på Gotland.
Grönsakshallen www.gronsakshallen.se
Martin & Servera www.martinservera.se
Gute Lemonade har en vision om att kunna erbjuda hela Sverige alkoholfria alternativ och unika drycker med mycket hög kvalitet, genom att brygga lemonader enbart på kvalitets råvaror och avstå från industrins alla e-nummer och konserveringsmedel.
14 Aug 2015
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Love Lidström utsedd till Årets Kockelev 2024
Temat för årets råvarukorg var baserat på Årets Rätt 2024
-
Trähotellet Wood Hotel Bodø har öppnat
"Det är fantastiskt att se ett så stort intresse och en så stor entusiasm hos våra första gäster"
-
Pelago - ny takrestaurang med plats för 700 personer
En 5 meter lång grill och drinkvagnar ska göra serveringen smidig
-
Panini Internazionale i samarbete med 7-Eleven
"Vi är mycket stolta över att kunna presentera det här samarbetet"
-
ESS Group investerar 400 Mkr i Hjortviken Country Club
”Bygget har pågått sedan början av 2023"
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"