1923 Tunnbröd & Deli söker kock för sommaren
13 Mar 2024
Vi älskar mat, bygden och människor. Att bidra till ett godare Höga Kusten är vår drivkraft.
Vi serverar mat och dryck i vår restaurang, som också kan köpas i vår Deli och butik. Du kan till och med köpa med dig vårt alkoholfria utbud.
Vi låter gästerna smaka på utvalda delar av vårt sortiment för att de ska upptäcka nya favoriter. Om du delar vår passion för god mat, välkommen med din ansökan.
SOMMARJOBBET
Vi söker personal för sommarjobb under vår högsäsong, som sträcker sig från mitten av juni till och med augusti. Det är viktigt att du kan arbeta hela juli, eftersom det är vår peaksäsong.
Hos oss har vi generösa öppettider, med 80% öppet dagtid och få kvällsservicar som ändå stänger i rimlig tid. Detta gör det möjligt att kombinera familjeliv med din passion för restaurangbranschen.
Vi är ett team på 1923 och även om du kommer att ha huvudsakliga arbetsuppgifter inom deli, servis eller kök, förväntar vi oss att du är flexibel och kan hoppa in på andra områden vid behov. Genom att hjälpa varandra skapar vi en förståelse för varandra och utvecklar oss som kollegor.
KOCK
Vi vågar påstå att det är svårt att toppa vårt skafferi, en delibutik med ost och charkdisk! På 1923 har vi en familjär och omtänksam stämning på jobbet. Vårt kök bakar vårt mjuka bröd, producerar våra röror och delikatesser som säljs i butiken såväl som lagar maten till restaurangen.
Hos oss får du som kock möjligheten av att njuta av att jobba primärt dagtid och fåtalet kvällar.
Exempel på arbetsuppgifter:
* Laga våra härgjorda godsaker till butiken
* Lunch a la carte
* Viss kvällsservice
* Hjälpa servisen vid behov och möjlighet
* Hjälpa butiken vid behov och möjlighet
* Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i köket.
13 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"