Tre bubblande mocktails av Årets bartender
20 Jun 2023
I samarbete med SodaStream har Hedda Bruce skapat tre unika drinkrecept: den läckert mörkröda Plommon & Verjus, den spritsiga Mynta & Fläder och slutligen den perfekt svalkande sötsura Persika & Grape. De tre drinkarna passar utmärkt att kombinera med olika typer av mat eller som ett trevligt alternativ på sommardrinken.
– Min tanke var att ta tillvara på och lyfta fram de råvaror som är i säsong på sommaren, som plommon, fläder och persikor, och låta dessa smaker gifta sig tillsammans med fräscht bubbelvatten. Resultatet blev tre riktigt goda och läskande alkoholfria sommardrinkar som passar lika bra på midsommarfesten som till grillkvällen, säger Hedda Bruce, bartender och bar manager på Tjoget.
Tre somriga mocktails signerade Hedda Bruce
Plommon & Verjus
40 ml alkoholfri gin
Drink: Häll alla ingredienser förutom det kolsyrade vattnet i ett glas.
Mynta & Fläder
Gör så här:
Persika & Grape
Gör så här:
Drink:
20 Jun 2023
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Michael Andersson vinnare av Årets kock 2024
Med 776 poäng i finalen var han en tydlig vinnare
-
Max lanserar ny hemlig burgare utan namn och bild
"Det kan låta kaxigt men vi vill alltid hitta nya sätt att erbjuda våra gäster spännande smakupplevelser på"
-
Leif Mannerström delar sina recept på Recipify
"Jag hoppas att mina recept kan användas för att skapa underbara minnen i köket i många år framöver"
-
Strawberrys restaurangkedja The Social lanserar en ny burgare
"Vår burgare har en stark koppling till naturen"
-
Krögare Jesper Taube har skapat julbord till sjöss i 30 år
"Det känns nästan surrealistiskt att det har gått 30 år sedan jag dukade fram första julskinkan ombord"
-
Picadeli nominerat till Sveriges Snyggaste Kontor
Det nya huvudkontoret i Gamlestadens Fabriker har nominerats till den prestigefyllda tävlingen.
-
Albin Edberg blir kulinarisk ledare på Carotte
"Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet och komma med nya idéer"