Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Starbucks lanserar två kylda kaffedrycker

 
Starbucks lanserar två kylda kaffedryckerStarbucks Dark Chocolate Mocha och Frappuccino Salted Carame Brownie. Starbucks lanserar nu två kylda kaffedrycker – Starbucks Dark Chocolate Mocha Flavour med havssalt och Starbucks Frappuccino Salted Caramel Brownie Flavour. 

Starbucksprodukterna tillverkas på Arlas mejeri i Esbjerg i Danmark och mjölken kommer från Arlagårdar. Kaffet är etiskt producerat av 100 procent arabicabönor från Starbucks Coffee Company.
–  De tillverkas med samma toppkvalitet som på caféerna och innehåller båda espressorostad arabicakaffe som är100 procent rättvisemärkt, säger Daniel Snöhäger, ansvarig för Starbucks på Arla i Sverige. 

Starbucks Dark Chocolate Mocha med havssalt innehåller en blandning av rättvisemärkt espresso och ångad mjölk. Drycken har en rik smak av kaffe och mörk choklad, en klassisk smakkombination, som lämnar en sammetslen känsla i munnen. Med en hint av havssalt förhöjs smakupplevelsen ytterligare. 

Frappuccino Salted Carame Brownie lStarbucks Frappucino är en av varumärkets mest omtyckta och ikoniska drycker, nuu utökas sortimentet med Starbucks Frappuccino Salted Caramel Brownie som innehåller en krämig blandning av Starbucks rättvisemärkta signaturespresso och mjölk, med smak av len kola- och chokladbrownie.

Båda kommer att finnas tillgängliga från och med nu fram till september 2023.
Källa och foto: Starbucks