Recept: Gul påskdrink med rosa saltkant
9 Apr 2022
Denna cocktail passar fördrink eller som en avec efter påskmaten. I en bar kan drinken med fördel förberedas för flera i en kanna. Innan servering: saltkanta glasen med rosa Himalayasalt för att ge drinken en extra färgklick, en rosa härlig nyans som matchar perfekt till den klargula mangofärgen.
Frozen Mangomargarita
Du behöver:
2,5 cl Cointreau
4 cl tequila
1 näve fryst mango
2 cl limejuice
1/2 skopa is
Kosher salt eller Himalayasalt
Så här gör du:
1. Mixa Cointreau, tequila, fryst mango, limejuice och is i en blender.
2. Fukta glasets kant och saltkanta det, gärna med Himalayasalt.
3. Garnera med färsk mango eller påskgodis.
9 Apr 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
O’Learys öppnar restaurang i nybyggda Racehall Stockholm
Gokartbana, restaurang och möjligheter för konferens och event
-
Gastronomiska upplevelser viktigast för svenska turister
"Det är i linje med en trend vi sett"
-
Bicky Chakraborty väljs in i Swedish Tennis Hall of Fame
"Det är en stor ära för vår familj"
-
Liseberg bygger upp Oceana igen
Så ser planerna ut för återuppbyggnaden av Oceana:
-
Astrid Lindgrens Vimmerby köper Oxgården
"Nu är det dags för någon annan att ta över"
-
Idag byter arenan namn till Strawberry Arena
"Det är just därför vi ser vårt samarbete med arenan som en perfekt match"
-
Starkt bokningsläge på Sveriges campingplatser
"I början av säsongen var jag lite orolig men nu har det vänt"