Recept: Gul påskdrink med rosa saltkant
9 Apr 2022
Denna cocktail passar fördrink eller som en avec efter påskmaten. I en bar kan drinken med fördel förberedas för flera i en kanna. Innan servering: saltkanta glasen med rosa Himalayasalt för att ge drinken en extra färgklick, en rosa härlig nyans som matchar perfekt till den klargula mangofärgen.
Frozen Mangomargarita
Du behöver:
2,5 cl Cointreau
4 cl tequila
1 näve fryst mango
2 cl limejuice
1/2 skopa is
Kosher salt eller Himalayasalt
Så här gör du:
1. Mixa Cointreau, tequila, fryst mango, limejuice och is i en blender.
2. Fukta glasets kant och saltkanta det, gärna med Himalayasalt.
3. Garnera med färsk mango eller påskgodis.
9 Apr 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok