Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Jacy'z Hotel & Resort utsett till Sveriges bästa affärshotell

 
Jacy'z Hotel & Resort utsett till Sveriges bästa affärshotellJacy'z Hotel & Resort har blivit utvalt som Sveriges ledande affärshotell i tävlingen World Travel Awards. Jacy'z i Göteborg kammade hem vinsten som Sveriges ledande affärshotell i den internationella tävlingen World Travel Awards. Den stora prisceremonin arrangerades på The Ritz-Carlton i Berlin. 

World Travel Awards instiftades 1993 för att belöna och uppmärksamma besöks- och hotellnäringen genom att årligen dela ut priser i ett flertal kategorier. Vinnarna utses av en internationell jury av kvalificerade rese- och hotellproffs tillsammans med röstning från gäster och människor som är intresserade av hotellupplevelser.

–Denna prestigefyllda utmärkelse är en bekräftelse på att vi tillsammans gör alla rätt. För att vinna ett pris i den här kalibern är det extremt fokus som krävs från hela vårt team. Extra roligt är att det att vinna just detta pris eftersom vinnarna utses både av en jury och våra gäster som besökt vår destination, säger Jimmy Olsson, VD på Jacy'z Hotel & Resort.

Jacy'z Hotel & Resort är beläget i en 27 våningar hög skyskrapa i centrala Göteborg. Hotellet har 233 rum, flera olika restaurang- och barkoncept, två olika pool clubs, en stor mötesanläggning med 35 unika lokaler, co-working, sports club, flera scener, deli och blomsterbutik. 

Jacy'z Hotel & Resort ägs av ESS Group, skaparna bakom bland annat hotellkoncepten Pigalle, Ystad Saltsjöbad, Steam och Ellery Beach House.


Av: Annika Rådlund Källa och foto: ESS Group