Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Ekman Hotels förvärvar The Vault Hotel

 
  • Boutiqehotellet The Vault förväras av Ekman Hotels.

    Boutiqehotellet The Vault förväras av Ekman Hotels.

  • The Vault i Helsingborg.

    The Vault i Helsingborg.

Föregående
Nästa
 
Ekman Hotels fortsätter sin tillväxtresa genom att förvärva The Vault Hotel i Helsingborg.
–  The Vault Hotel är en magisk anläggning som ytterligare förstärker vår närvaro i Skåne och främst Helsingborg. Otroligt fin och välskött hotellanläggning med underbar personal, och det är de som skapar magin till alla våra gäster, säger Patrik Ekman, VD Ekman Hotels.


The Vault Hotel nyinvigdes i November 2018 efter en omfattande renovering och är idag ett lifestyle- och boutiquehotell. Hotellet är en del av Worlds Hotels Crafted Collection och består av 56 rum, restaurang VinPublik och Autriumbar. Det ligger mitt i centrala Helsingborg och är inrymt i den anrika och historiska bankbyggnaden som anrättades vid tidigt 1900-tal.

–På fem år har vi gjort ett fantastisk förändringsarbete utifrån Room Republic modellen. Idag är Vault klart marknadsledande i Helsingborg både avseende gästomdömen och RevPar. Vi känner oss mycket trygga att lämna över till Ekman Hotels som på många sätt har samma synsätt på hur man ska driva ett framgångsrikt hotell säger Kjell Jakobsson, Room Republic.

Ekman Hotels är en hotellentreprenör som tar vara på det individuella och utvecklar det lokala på varje hotell och agerar utifrån anläggningens möjligheter. Varje anläggning har en unik historia och egna värden.- Förvärvet av The Vault följer vår långsiktiga tillväxtresa och vi ser fram emot att välkomna The Vault till Familjen Ekman säger Patrik Ekman.

Ekman Hotels etablerades 2018 och består sedan tidigare av:

Hotell Alfred Nobel, Karlskoga
Hotell Charlottenberg 
Hotell Heden, Göteborg
Hotell Stadsparken, Helsingborg
Hotell Årjäng
 Kristinehamn Conference Centre
Stadshotellet i Kristinehamn, City Hotel samt Krongården Vandrarhem
Quality Hotel Galaxen, Borlänge

– The Vault får en stark och energisk ägare med stor vilja att ta hotellet och restaurangen till nya nivåer, det känns oerhört spännande och jag ser verkligen fram emot att få följa med på resan och höja The Vault till nya nivåer säger Annelie Riippa, Hotellchef.

Alexander Sehlstedt kommer fortsatt vara ansvarig för F&B.

–Vinpublik har gått fantastiskt bra och det är kul med en ny ägare som också ser möjligheter i F&B och vill utveckla Atriumbar till att åter bli en av den främsta mötesplatserna i Helsingborg säger Alexander Sehlstedt.

Tillträdet sker 1 September.Av: Annika Rådlund
Källa och foto: Ekman Hotels & Ekman EventTaggar

Hotell Nyheter