Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Zero Hydrate – ny sockerfri dryck från Vitamin Well

 
Zero Hydrate – ny sockerfri dryck från Vitamin WellEfter höstens lansering av det sockerfria och kolsyrade alternativet Vitamin Well Zero, har det blivit dags att addera ytterligare en lansering: Vitamin Well Zero Hydrate med smak av rabarber och jordgubb.

 Precis som originaldrycken är ZERO Hydrate berikad med vitamin C och B12. Dessutom är den kolsyrad och helt sockerfri.

I höstas introducerade Vitamin Well sin första och sockerfria dryckesserie på burk: Vitamin Well Zero. Dryckerna lanserades i tre redan existerande smaker från den populära originalserien – Reload, Celebrate och Prepare. Nu lanseras en fjärde smak – Hydrate, med smak av rabarber och jordgubbar.

Hydrate innehåller vitaminerna C och B12, som ska bidra till att minska trötthet och utmattning. Precis som övriga Vitamin Well ZERO är den berikad med vitaminer och mineraler. Dessutom är den kolsyrad för en fräsch touch och helt sockerfri.

– 2018 var ett fantastiskt år för Vitamin Well då vi lanserade vår nya sockerfria och kolsyrade dryckesserie Zero som har gjort stor succé. Nu inleder vi det nya året med en fjärde smak: Vitamin Well ZERO Hydrate. Perfekt om man bara vill ha en god och sockerfri törstsläckare men också som morot för att komma igång med sina mål för 2019! säger Petter Ericson Hållén, Marketing Manager på Vitamin Well.

Samtliga drycker i Vitamin Well Zero-serien är kolsyrade, helt sockerfria och kommer i en burk om 355 ml.

Nya Vitamin Well ZERO Hydrate finns till försäljning från och med vecka 4, till ett rekommenderat utpris på 20 kr.

Om Vitamin Well
Vitamin Wells affärsidé är att under eget varumärke utveckla, producera och marknadsföra vitamin- och mineralberikade drycker.
www.vitaminwell.se
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Vitaminwell