Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Roots - Downtown Campers nya mötes- och eventyta

 
  • 1700 m2 yta för möten och event i botten av hotellet Downtown Camper.

    1700 m2 yta för möten och event i botten av hotellet Downtown Camper.

  • ..med ingång från Drottninggatan.

    ..med ingång från Drottninggatan.

Föregående
Nästa
 
Den 1 september 2019 kommer Downtown Camper att öppna sin nya mötes- och eventyta Roots, men redan nu har de  dragit igång med bokningarna.

På Roots kommer det finnas 13 mötesrum i varierande storlek, varav 9 blir multiflexibla med öppningsbara väggar. Av 1300 kvm kan 900 bli öppen eventyta. Det nya våningsplanet kommer att ha samma  atmosfär som det övriga hotellet, med fördelen att inredningen blir mycket flexibel så att man kan ta emot större mötesförfrågningar än vad man hittills kunnat. Den göteborgsbaserade arkitektbyrån Stylt Trampoli står som garant för design och inredning.

Downtown Campers stora entré är vid Brunkebergstorg, ett stenkast från Sergels torg i Stockholm. I bottenplanet finns bland annat restaurang, reception, turistinformation och en liten butiksyta. Den nya eventdelen kommer att ligga på andra sidan hotellet med entré mot Drottninggatan.

Det nya våningsplanet  kommer inrymma flexibla mötes- och eventlokaler för upp till 650 nyfikna personer samt ett café som kommer vara tillgängligt för förbipasserande på Drottninggatan.

Gästerna ges även möjlighet att boka allt vad Downtown Camper erbjuder i form av aktiviteter, wellness, nattsömn, mat och  dryck.

Öppnar: 1 september 2019
Säljstart: 2 januari 2019
Av: Annika Rådlund Källa och Illustration: ScandicHotels