Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotell Stenungsbaden Yacht Club samlar in julklappar

 
Hotell Stenungsbaden Yacht Club samlar in julklapparEn bild från tidigare år med julklappsinsamlingen som sker i lobbyn på Stenungsbadens Yacht Club. Under julbordsperioden samlar Stenungsbaden Yacht Club in julklappar till Pelikanen och Svenska kyrkan i Stenungsund, och för varje julklapp som samlas in donerar Stenungsbaden 10 kr .

– Den riktiga julstämningen infinner sig först när julgranen i lobbyn börjar fyllas med klappar. Julen är en tid för omtanke, glädje och värme, men så är det inte för alla. Det arbete som Pelikanen och Svenska kyrkan i Stenungsund gör för människor som befinner sig i svåra livssituationer här i Stenungsund är otroligt viktigt och vi är väldigt glada över att kunna vara med och bidra till deras arbete, säger VD Erica Hultmark.

Julklapparna ska lämnas in inslagna och  vara passande för barn i skolåldern och ungdomar upp till 18 år. På en lapp ska givaren skriva ned  information som beskriver vilken ålder eller vilka intressen som julklappen kan passa för. 
Till exempel: “God jul till dig som är 8-10 år och tycker om att leka utomhus. Julhälsningar från Pia”

Julklapparna lämnas under julgranen på Stenungsbaden mellan den 22 november till 22 december


.Sedan 2012 har Nordic Choice Hotels, genom initiativet “Ensam julgran söker julklappar”, samlat in julklappar till barn och vuxna som befinner sig i en svår livssituation. Såväl grannar som gäster och anställda är välkomna att skänka klappar och lägga under julgranarna i någon av Nordic Choice Hotels samtliga hotellobbyer i Norden. Därefter skänks julklapparna till en lokal organisation eller förening, som bidrar till att göra julen lite ljusare för behövande i närområdet. Engagemanget och givarglädjen har varit stor under alla år initiativet har pågått och totalt har 360 000 julklappar skänkts. I fjol samlade Stenungsbaden Yacht Club in 638 julklappar till Pelikanen och Svenska kyrkan i Stenungsund.


Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning som ligger bara 30 minuter norr om Göteborg i Stenungsund, Hotellet har en konferenskapacitet på 400 personer och bäddar för 450 gäster. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten och Svenska Spahotell, ägs och drivs av  Nordic Choice Hotels. 
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Stenungsbadens Yacht Club