Hotell & Restaurang Öppna i webbläsaren

Stockholm Beer and Whisky Festival är i gång

Stockholm Beer and Whisky Festival är i gång

Del 1 av 2 arrangeras just nu
Måns Zelmerlöw lanserar sitt tredje vin i år

Måns Zelmerlöw lanserar sitt tredje vin i år

" En innovativ typ av förpackning gjord på återvunnen metall som går att recycla och återanvända"
TAK öppnar även i Olso

TAK öppnar även i Olso

Konceptet tas vidare till Stordalens nya lyxhotell
Söderhallarna tar nytt grepp med kända matprofiler

Söderhallarna tar nytt grepp med kända matprofiler

 Saluhall Live med fokus på mat och dryck 
Årets Foodservicevara - tre produkter är nominerade

Årets Foodservicevara - tre produkter är nominerade

Priset Årets Foodservicevara tilldelas en produkt som haft en särskilt framgångsrik lansering, bidragit till innovation samt skapat värde för restaurangen och/eller storköket och deras gäster.
Danska Grönt lanserar växtbaserade färdig-rätter i Sverige

Danska Grönt lanserar växtbaserade färdig-rätter i Sverige

"Vår utgångspunkt var att göra växtbaserade, välsmakande versioner av välkända favoriträtter"
 

Om Hotell & Restaurang Personuppgiftspolicy Annonsera Avbeställ

Hotell & Restaurang

Chefredaktör Annika Rådlund, [email protected]