Drinkrecept till Alla hjärtans dag
11 Feb 2020
Drinken är framtagen tillsammans med restaurangkedjan John Scott’s. Den är lätt att
blanda och den har en frisk och fruktig smak av persika och citrusfrukter och ölet bidrar med en lätt balanserande beska.
Helt ovetenskapligt kan den även bidra till en extra romantisk Alla Hjärtans dag då persikan är ett naturligt afrodisiakum, naturens egna lusthöjare. Sofiera rekommenderar även rosenblad för en extra upplevelse både för att det är dekorativt och för dess doft.
Helt ovetenskapligt kan den även bidra till en extra romantisk Alla Hjärtans dag då persikan är ett naturligt afrodisiakum, naturens egna lusthöjare. Sofiera rekommenderar även rosenblad för en extra upplevelse både för att det är dekorativt och för dess doft.
Recept
Virgin Sofiero Love Potion (alkoholfri)
2 cl persikojuice/puré/saft
4 cl apelsinjuice
Toppa upp med Sofiero 0%
Häll alla ingredienser i ett vinglas fyllt med is och garnera med apelsin och rosenblad.
Sofiero Love Potion
2 cl persikolikör
4 cl apelsinjuice
Toppa upp med Sofiero
Häll alla ingredienser i ett vinglas fyllt med is och garnera med apelsin och rosenblad.
Källa och foto: Sofiero
11 Feb 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok