Clarion Hotel Stockholm öppnar poddstudio
29 Apr 2021
Hotellet Clarion Hotel Stockholm har en atmosfär som karakteriseras av konst, musik och design och där har man ambitionen att vara en “hubb” för alla kreativa söderbor. Då intresset för poddar och digital konsumtion av ljud fortsätter att öka i olika plattformar är studion ett sätt att möta denna efterfrågan.
- Ett modernt hotell erbjuder väldigt mycket mer än ett hotellrum där man sover. Vi är ett öppet vardagsrum där lokalbor och resenärer kan jobba, mötas eller bara slappna av. Idag har vi många digitala nomader och mindre företag som sitter och arbetar i våra lokaler på dagarna . Eftersom lyssnandet och intresset för audio content och poddar bara fortsätter att växa, vill vi spegla utvecklingen och erbjuda möjligheten att kunna spela in detta enkelt hos oss, säger Ida-Maja Tejle, hotelldirektör för Clarion Hotel Stockholm
Clarion Hotel Stockholm har inlett ett samarbete med poddproducenten och speakerrösten Ola Ringdahl som driver audio content-byrån Nordic Noise. Han kommer coacha privatpersoner och företag som är intresserade av att börja podda eller ta sin inspelning till nästa nivå. SoFo-studion ska ha öppet alla dagar i veckan från tidig morgon till sen kväll den är inredd för fyra personer och studioteknik finns på plats.
- Det är ett spännande läge just nu kring kommunicerande ljud. Dels börjar poddande blir något av en folkrörelse bland privatpersoner i Sverige, men intresset bland företag att testa att producera intern- och utbildningspoddar har minst sagt börjat växa sig stort bara det senaste året, säger Ola Ringdahl.
Hotellet kommer att ha Studion öppen för bokningar från och med maj.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Clarion Hotels
29 Apr 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan