Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotel Pigalle i Göteborg - ett hotell i världsklass

 
Hotel Pigalle blev i helgen utsett till ett av världens 20 främsta nya lyxhotell på den prestigefyllda galan World Luxury Hotel Awards, genom att vinna pris i kategorin ”Luxury: New hotel”.

- Det känns naturligtvis oerhört roligt att vinna och samtidigt få en kvittering på våra insatser. Särskilt givande känns det för alla våra exceptionella arbetskamrater som dagligen levandegör serviceuppdraget på ett personligt och engagerat sätt, säger Jimmy Olsson, Hotellchef. - I första hand är detta deras pris.

Hotel Pigalle öppnade maj 2014 i det historiska Palacehuset från 1700-talet. Både hotellet och dess restaurang Atelier och lobbybar Amuse, har sedan dess uppmärksammats med lovord och beröm både nationellt och internationellt i press, bloggar och media och man erhåller nu alltså sin första utmärkelse.

Även om Pigalle funnits i drygt ett år, räknas det som nykomling i World Luxury Hotel Awards. Priset är också ett gästernas pris där nöjda besökare kunnat rösta fram sina alternativ globalt.

- Vår målsättning är att skapa personliga gästupplevelser bortom standardiserade koncept och miljöer. Det innebär att mycket tid, pengar och engagemang gått in i design, material och känsla, men viktigast av allt och mest fokus har ändå varit på rekryteringen och sammansättning av serviceteamet. Lyx i dag är för många gäster en förhöjd personlig upplevelse och service i kombination med egensinnig, genomtänkt miljö, snarare än bara t ex guldkranar, och i det sammanhanget blir människorna bakom verkligen allt, säger Patrick Olsson, VD.
Priset är en  bekräftelse på att hotellet har haft ett lyckat första år.
– Vi är också tacksamma att så många av våra gäster gillar Pigalle och det vi gör och har röstat fram oss, det sporrar verkligen att utvecklas vidare.


Hotel Pigalle blev i helgen utsett till ett av världens 20 främsta nya lyxhotell. Hotel Pigalle blev i helgen utsett till ett av världens 20 främsta nya lyxhotell.

Hotel Pigalle öppnade maj 2014 i det historiska Palacehuset från 1700-talet. Hotel Pigalle öppnade maj 2014 i det historiska Palacehuset från 1700-talet.

Hotellet vann pris i kategorin ”Luxury: New hotel”. Hotellet vann pris i kategorin ”Luxury: New hotel”.

Hotel Pigalle - boutiqe i världsklass. Hotel Pigalle - boutiqe i världsklass.

Både hotellet och dess restaurang Atelier och lobbybar Amuse, har sedan dess uppmärksammats med lovord och beröm både nationellt och internationellt i press, Både hotellet och dess restaurang Atelier och lobbybar Amuse, har sedan öppningenuppmärksammats med lovord och beröm både nationellt och internationellt.

Alla rum är lyxiga på Hotel Pigalle. Alla rum är lyxiga på Hotel Pigalle.

Hotel Pigalle har vunnit priset ”Luxury New Hotel” i World Luxury Hotel Awards Hotel Pigalle har vunnit priset ”Luxury New Hotel” i World Luxury Hotel Awards

Färgerna och formerna andas det tidiga 1900-talets syndiga Paris, fast i Göteborg. Färgerna och formerna andas det tidiga 1900-talets syndiga Paris, fast i Göteborg.

Takterrassen bjuder på utsikt över Göteborg. Takterrassen bjuder på utsikt över Göteborg.

www.hotelpigalle.se

Taggar

Artikel Artiklar