Hotel Pigalle i Göteborg - ett hotell i världsklass
29 Okt 2015
- Det känns naturligtvis oerhört roligt att vinna och samtidigt få en kvittering på våra insatser. Särskilt givande känns det för alla våra exceptionella arbetskamrater som dagligen levandegör serviceuppdraget på ett personligt och engagerat sätt, säger Jimmy Olsson, Hotellchef. - I första hand är detta deras pris.
Hotel Pigalle öppnade maj 2014 i det historiska Palacehuset från 1700-talet. Både hotellet och dess restaurang Atelier och lobbybar Amuse, har sedan dess uppmärksammats med lovord och beröm både nationellt och internationellt i press, bloggar och media och man erhåller nu alltså sin första utmärkelse.
Även om Pigalle funnits i drygt ett år, räknas det som nykomling i World Luxury Hotel Awards. Priset är också ett gästernas pris där nöjda besökare kunnat rösta fram sina alternativ globalt.
- Vår målsättning är att skapa personliga gästupplevelser bortom standardiserade koncept och miljöer. Det innebär att mycket tid, pengar och engagemang gått in i design, material och känsla, men viktigast av allt och mest fokus har ändå varit på rekryteringen och sammansättning av serviceteamet. Lyx i dag är för många gäster en förhöjd personlig upplevelse och service i kombination med egensinnig, genomtänkt miljö, snarare än bara t ex guldkranar, och i det sammanhanget blir människorna bakom verkligen allt, säger Patrick Olsson, VD.
Priset är en bekräftelse på att hotellet har haft ett lyckat första år.
– Vi är också tacksamma att så många av våra gäster gillar Pigalle och det vi gör och har röstat fram oss, det sporrar verkligen att utvecklas vidare.
www.hotelpigalle.se
29 Okt 2015
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Michael Andersson vinnare av Årets kock 2024
Med 776 poäng i finalen var han en tydlig vinnare
-
Max lanserar ny hemlig burgare utan namn och bild
"Det kan låta kaxigt men vi vill alltid hitta nya sätt att erbjuda våra gäster spännande smakupplevelser på"
-
Leif Mannerström delar sina recept på Recipify
"Jag hoppas att mina recept kan användas för att skapa underbara minnen i köket i många år framöver"
-
Strawberrys restaurangkedja The Social lanserar en ny burgare
"Vår burgare har en stark koppling till naturen"
-
Krögare Jesper Taube har skapat julbord till sjöss i 30 år
"Det känns nästan surrealistiskt att det har gått 30 år sedan jag dukade fram första julskinkan ombord"
-
Picadeli nominerat till Sveriges Snyggaste Kontor
Det nya huvudkontoret i Gamlestadens Fabriker har nominerats till den prestigefyllda tävlingen.
-
Albin Edberg blir kulinarisk ledare på Carotte
"Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet och komma med nya idéer"