Hotell & Restaurang Öppna i webbläsaren

Tjoget flyttar in på NK med sitt nya italienska koncept Positano

Tjoget flyttar in på NK med sitt nya italienska koncept Positano

Den prisade baren kommer nu i en annan form där man anammar aperitivokulturen

Baileys lanserar Treatmas Bar på Hallwylska i Stockholm

"Chokladren som fylls med valfri Baileys och dekoreras själv av gästen"

Tommy Myllymäki ny juryordförande för Årets Kock

Nytt från och med i år är att ordförandeskapet tillsätts för en treårsperiod åt gången. 

Ny app sammanställer restaurangrecensioner

"På det här sättet har restaurangerna fått ett demokratiskt betyg som ger en rättvis bild av hur de upplevs av gästerna"

Recept: Maccaronetti med tomat och paprikasås

Snabbt och gott med förslag på flera variationer

Max lanserar nytt kaffekoncept

Nya kaffesorter och desserter

 

Annons

Om Hotell & Restaurang Personuppgiftspolicy Annonsera Avbeställ

Hotell & Restaurang

Chefredaktör Annika Rådlund, Ansvarig utgivare Mikael Sagström, Tingsgatan 2, 827 32 Ljusdal.