Recept: Varm Negroni
29 Nov 2020
Här har det tagits fram en varm variant som består av gin, vermouth och röd bitter som värms upp. Den garneras med vispad grädde samt rivet apelsinskal eller riven muskot, vilket gör att den passar extra bra i jultider.
Negroni Warmer
Ingredienser:
2cl Hernö Old Tom Gin
2cl Antica Formula Vermouth
2cl Carpano Botanic Bitter
2cl vatten
2cl strösocker
Gör så här:
Häll i alla ingredienser i en kastrull och värm upp dem ordentligt.
Häll upp blandningen i ett varmt glas av valfri sort och toppa med lättvispad grädde.
Garnera med rivet apelsinskal eller riven muskot.
29 Nov 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"
-
"Kattityd" när Pizza Hut lanserar katten Gustav -meny
Katten Gustaf fyller 46 år - firar med ny film och meny på Pizza Hut Sverige
-
Fredagskockens goda grilltillbehör "Libanesisk kycklingfest"
Myntabulgur, syrad rödlöksallad, paprikahummus och vitlöksyoghurt
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen