Öppnar Botell i Voltas gamla dammsugarfabrik
26 Apr 2017
Forenom, ett företag inom företagsbostäder, har ingått ett samarbete med Sisyfoss Botell Volta som driftansvarig av Sisyfoss nya långtidshotell i Bromma. Samarbetet stärker Forenoms redan existerande närvaro på Stockholms hotellmarknad och då Botell Volta erbjuder sina gäster en hög nivå av komfort, stil och läge är det ett bra komplement i Forenoms portfölj.
Tidigare i år rapporterade Forenom att de planerar att tredubbla sitt utbud av boenden i Sverige under 2017. Gällande Botell Volta är båda parterna överens om att de tror att kunderna kommer att älska detta nya hotellkoncept i Bromma.
”Med Botell Volta så bygger vi en helt ny typ av boende på den svenska boendemarknaden. Det positiva med detta är att den enskilde personen kan välja att investera i en lägenhet och sedan utnyttja den endast då denne besöker Stockholm. Resten av tiden sköter en professionell aktör uthyrningen av lägenheten. Det var väldigt viktigt för oss att vi hittade en partner som vi kände förtroende för och vi känner att Forenom, med sina branschledande kunskaper, möter alla kriterier.” säger grundaren av konceptet Botell Volta Olle Larsson.
”Konceptet Botell Volta är precis vad våra kunder eftersöker, ett långtidshotell där alla detaljer är noga genomtänkta för att skapa en komplett kundupplevelse. Botell Volta är den första i denna typ av Serviced Boutique Apartments för Forenom, men förhoppningsvis inte den sista.” säger Forenoms Director of International Operations Jussi Saarinen.
Vad är egentligen ett Botell?
Botell Volta erbjuder bostadsmarknaden i Stockholm en ny typ av flexibelt boende och positionerar sig på marknaden som ett mellanting mellan hotell och traditionellt boende, därav namnet “botell”. Här finns samma service som på ett hotell i kombination med lägenhetens bekvämlighet med pentry och plats för privata ägodelar. Allt som du kan tänkas behöva finns att hitta i Botellets anpassade app. Du hittar även din digitala nyckelkod i appen.
Jenny Marcuson Fors
26 Apr 2017
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok