O’Learys och Carlsberg Sverige lanserar nytt barkoncept
1 Jun 2022
Nu öppnar O’Learys och Carlsberg Sverige sitt nya gemensamma barkoncept Beer Garden på undervåningen i O’Learys Norrtull i Stockholm. Ambitionen är att skapa ett socialt rum i rummet, där gäster kan umgås och göra lättsamma aktiviteter ihop, som att spela dart, pingis eller cornhole, samt äta och dricka.
- Suget efter att umgås och göra roliga saker ihop med andra är enormt, inte minst efter två år av minskat socialt umgänge. Med Beer Garden ville vi därför skapa en mötesplats där våra gäster får en härlig kväll fylld av tävlingar, sport, blandat med god mat och dryck. Detta nya koncept är något som vi verkligen tror passar både nya som gamla O’Learys-gäster och förhoppningsvis blir Beer Garden ett favoritställe för många kompisgäng och kollegor att hänga på framöver, säger Lars Höglin, på O’Learys/Social Eatertainment Group.
Han förklarar att Beer Garden passar bra för stora grupper som vill anordna en kickoff, ett födelsedagsfirande, ett event eller liknande. Lokalen har inspirerats av amerikanska beer gardens och tanken är att skapa en avskalad utomhuskänsla med hjälp av långbord, bänkar och en öppen och inbjudande bar, blandat med rustika inslag som korrugerad plåt, naturmaterial, armeringsjärn och ljusslingor.
- Detta är ett nytt sätt för oss att jobba på och det känns riktigt kul att visa upp vårt varumärke i ett helt nytt sammanhang och samtidigt bidra till en grym lokal för folk att umgås och ha kul på. Vi ser också mycket fram emot att kunna använda lokalen för att bjuda in spännande dryckes-experter, anordna sportquiz, företagsevent och ölprovningar framöver, säger Minna Månsson, på Carlsberg Sverige.
Beer Garden är en förlängning av O’Learys eatertainment-erbjudande. Planen är att ta konceptet vidare till fler O'Learys-restauranger, konceptet är dessutom skalbart och kan användas både inomhus och utomhus.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: O’Learys
1 Jun 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok