Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Mingelbilder från FFCR på Kistamässan

 
  • Sofia Mellkvist och Emelie Borg från Triumf Glass delade ut glassnyheter till besökarna. Krögarna Sandra Mastio och  Adan Dahlberg  bjöd på matinspiration från Tokyo på stora scenen.

    Sofia Mellkvist och Emelie Borg från Triumf Glass delade ut glassnyheter till besökarna. Krögarna Sandra Mastio och Adan Dahlberg bjöd på matinspiration från Tokyo på stora scenen.

  • Malin Östman från Selfly Store. Produkterna märks med RFID-taggar och kodas så köpen registreras när varan tas ut ur skåpet. Helen Andersson och Robert Löfqvist från Scan presenterade bland annat Scans nya potatisgratäng och lammfärs .

    Malin Östman från Selfly Store. Produkterna märks med RFID-taggar och kodas så köpen registreras när varan tas ut ur skåpet. Helen Andersson och Robert Löfqvist från Scan presenterade bland annat Scans nya potatisgratäng och lammfärs .

  • Grays Bakery hade dukat upp en färgsprakande buffé av tårtor och bakverk. Agristo friterade potatis i olika former, både favoriter från standardsortimentet och nya varianter.

    Grays Bakery hade dukat upp en färgsprakande buffé av tårtor och bakverk. Agristo friterade potatis i olika former, både favoriter från standardsortimentet och nya varianter.

  • Erica Bax och Pamela Wennersten från ID Identity visade upp de senaste modet inom arbetskläder.

    Erica Bax och Pamela Wennersten från ID Identity visade upp de senaste modet inom arbetskläder.

  • Daniel Pettersson och Lars Johansson från OKI Europe visade hur effektivt och lönsamt det kan vara att trycka egna menyer och affischer.

    Daniel Pettersson och Lars Johansson från OKI Europe visade hur effektivt och lönsamt det kan vara att trycka egna menyer och affischer.

  • Mediasäljare Mikael Persson och chefredaktör Annika Rådlund på plats i Hotell & Restaurangs monter på mässan.

    Mediasäljare Mikael Persson och chefredaktör Annika Rådlund på plats i Hotell & Restaurangs monter på mässan.

  • Det senaste numret av tidningen Hotell & Restaurang delades ut till alla besökare och utställare. Roboten Webot cirkulerade på mässan och serverade cupcakes till besökarna.

    Det senaste numret av tidningen Hotell & Restaurang delades ut till alla besökare och utställare. Roboten Webot cirkulerade på mässan och serverade cupcakes till besökarna.

Föregående
Nästa
 
Kistamässan var helt fulsatt på årets Fastfood & Café & Restaurangexpo. Den 31 januari - 1 februari fanns 250 utställare på plats och mässan besöktes av över 7000 personer. 

Det som visades upp på FFCR på Kistamässan i Stockholm var allt från nya tekniska lösningar, nya produkter, nya förpackningar och förstås massor av inspiration.

–Vi i mässteamet har arbetat dag och natt under en lång tid för att verkligen slå alla rekord. Vi lyckades med att få till en helt fullbokad mässhall och helt otroliga 7072 besökare på två dagar, säger Pia Roos Börjeson som är Senior sales executive på Easy Fairs som arrangerar mässan.

Hon är tillsammans med sitt team i full gång med att planera nästa års mässa.

–Vi är också jätteglada för att så många valde att boka en monter på kommande FFCR Stockholm 29–30 januari 2025. Redan nu är 90% av hallen uppbokad.

Mässan arrangeras varje vinter i Stockholm på Kistamässan och i september månad är det i vartannat år Göteborg/Malmö. Årets septembermässa äger rum 25-26 september i Göteborg och 2025 arrangeras den 24-25 september i Malmö.


Text och foto: Annika Rådlund