Marqués de Cáceres - ny årgång
29 Jun 2019
Ett fruktigt och ungdomligt vin med mycket kraft. Här finns djupa toner av blodapelsin, jordgubbar, geléhallon och med viss kryddighet. Druvorna är handplockade och kommer från vinstockar som är 18-25 år gamla i Rioja Alta.
Vinet är jäst under temperaturkontroll i rostfria ståltankar för att utvinna så mycket frukt och fräschör som möjligt ur druvorna. . Det här rosévinet är ett utmärkt buffévin samt aperitif.
Årgång: 2018
Druva: Tempranillo & Garnacha
Smaktyp: Fruktiga & smakrika
Land: Spanien
Sortiment: Ordinarie
Producent: Bodegas Marqués de Cáceres
Leverantör: Domain Wines
Om producenten: Marqués de Cáceres grundades 1970 och ligger i staden Cenicero i Rioja Alta.
Smak: Fruktig, ungdomlig smak med inslag av körsbär, hallon, granatäpplen och citrusskal.
Serveras vid 8-10°C till fisk eller kycklingrätter, samt till sallader, eller som sällskapsdryck.
Om producenten: Marqués de Cáceres grundades 1970 och ligger i staden Cenicero i Rioja Alta.
Smak: Fruktig, ungdomlig smak med inslag av körsbär, hallon, granatäpplen och citrusskal.
Serveras vid 8-10°C till fisk eller kycklingrätter, samt till sallader, eller som sällskapsdryck.
29 Jun 2019
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok