Magnus Widell blir ny vd på Boulebar
1 Apr 2024
Magnus Widell kommer senast från rollen som Chief Operating Officer och vice vd på upplevelsekoncernen Moment Group. Han slutade på Gröna Lund 2022 efter nästan tio år.
– Jag är väldigt glad över att få ansluta till det härliga gänget på Boulebar. Här finns stora ambitioner och tydliga mål, men som innerst inne drivs av kärleken till boule och kulturen runt sporten. Med en sådan passion som grund och ett starkt intresse för affären är jag övertygad om att vi kommer att nå våra mål, säger Magnus Widell.
Utnämningen av Magnus som ny vd är ett viktigt steg i Boulebarsframtida planer. Trots en allmänt nedåtgående konjunkturutveckling väljer bolaget att fortsätta utveckla och expandera Boulebar.
– Oerhört kul med Magnus på plats hos oss. I Magnus ser vi en enormt erfaren ledare som trots sina år i branschen fortfarande är nyfiken och ambitiös. Vi har mycket att göra och möjligheterna för oss är stora, och Magnus blir den perfekta kandidaten för att fortsätta utveckla Sverige. Han är ett riktigt kap för oss, säger Henrik Kruse, koncern-vd på Boulebar Group.
Nyetablering och starkt 2023
Magnus Widell tillträdde sin nya roll i mars och kommer att ansvara för Boulebars verksamhet i Sverige. Sedan tidigare finns Boulebar även i Danmark och öppnade nyligen sin första bar i London genom förvärvet av Jack & Boule. Totalt finns det 12 boulebarer, varav merparten i Sverige. Trots ökade kostnader och en nedåtgående konjunkturutveckling gjorde Boulebarkoncernen ett stabilt 2023 med vinst och med lanseringen i London och en ny Boulebar i Danmark som två stora höjdpunkter.
Av: Annika Rådlund Källa: Boulebar
Foto: Nadja Endler
Av: Annika Rådlund Källa: Boulebar
Foto: Nadja Endler
1 Apr 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok