Lyckas med skaldjur på grillen
25 Apr 2018
Outset Seafood Grill Pan
Stekpanna för grillen - perfekt för att grilla små bitar av fisk, kammusslor, hummerstjärtar, grönsaker och andra godsaker i små bitar som du vill köra i grillen. Den har alla fördelar som en traditionell gjutjärnspanna utan att du behöver oroa dig för ett långt skaft som kommer i vägen för grillocket. Läcker att servera från direkt på bordet.
Outset Shrimp Grill Pan
Maximera grillupplevelsen genom att tillaga jumboräkor eller mindre havskräftstjärtar som badar i smaker. Skala men spar stjärtskalet på och marinera i te.x. en örtolja med vitlök, alternativt snitta rejält längs hela skalet och lägg i ett kryddsmör i skåran. Ta fram din kreativitet! Gör en läcker och väldoftande servering med pannan direkt till bordet. Rymmer tjugofem jumboräkor.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Cook ´n Bloom
www.cooknbloom.se
25 Apr 2018
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok